Syoknya Shopping Online di PG Mall

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Shopping diatas talian (online) sudah menjadi kelaziman semua orang, lagi² ketika ini dunia sedang bertarung dengan pendemic Covid 19 dimana keselamatan lebih diutamakan.



Walaupun begitu, korang jangan risau sebab ada berita baik iaitu PG Mall akan melancarkan kempen yang sangat menarik dan berbaloi pada tarikh 9.9.2020 dimana dengan setiap pembelian minimum RM50 korang akan dapat potongan harga 9% off terhad kepada RM99, berbaloi tu.



Bagi yang risau akan caj pengahantaran, korang tenang2 saja, sebab dengan hanya belanja serendah RM31 korang dah layak dapat pengahantaran percuma, tak payah pening ² kepala ianya terhad kepada RM4.

Walaupun PG Mall baru saja beroperasi selama 3 tahun tetapi mereka sudah menjadi platform shopping online buatan Malaysia Tiga Teratas (Top 3) dalam rangkaian e-commerce kat Malaysia ni.

Ini menunjukkan Yang PG Mall memang trusted platform korang kalau nak shopping, dari fahion hinggalah ke barang dapur, boleh dikatakan semuanya ada.

Lagipun kat PG Mall korang boleh bayar gunakan kaedah E-wallet dimana mereka terima semua platform  E-wallet kat Malaysia ni. Jadi korang boleh lah shopping guna duit E-wallet yang kerajaan bagi tu kat sini..😊😊😊




Cakap bab fashion, PG Mall juga akan melancarkan kempen (Digital Fashion Week) dimana mereka tawarkan potongan harga sehingga 70% 😍😍😍 woow banyak tu...




Kempen berlangsung dari 1st hingga 13th September 2020, dan semestinya pengahantaran percuma dengan minimum belanja RM35. Pada tarihk tu juga korang boleh tebus voucher kat apps PG Mall untuk korang shopping sempena PG Mall Digital Fashion Week tu.


Bukan itu saja, PG Mall jugak ada buat kempen WoW Store dimana korang akan dapat cashback sebanyak 3.5% setiap kali berbelanja, dengan belanja serendah RM35 korang automatic dapat pengahantaran percuma dan dan dan dan yg bestnya sempena wow store kempen ni PG Mall bagi discount sehingga 80%  untuk jenama yang tersenarai.




Kat sini aku senaraikan Brand dengan dorang punya discount code sekali untuk kempen Wow Store ni.

- Beaute.Cosmo https://pgmall.my/Beaute. Cosmol coupon code: BEAUTEFREE 
- Softlove Malaysia https://pgmall.my/Softlove-Malaysia-1 | coupon code: SOFTFREE 
- HI STYLE MALAYSIA https://pgmall.my/HI-STYLE-OFFICIAL-STORE-1| cOupon code : STYLEFREE 
- Teng Mobile https://pamall.my/TENG-MOBILE-1 | coupon code: TENGFREE 
- WangZheng Care https:/lpgmall.my/WangZheng-CARE-1 coupon code : WZHENGFREE 
 - BigSpoon Kitchenware https://pgmall.my/BigSpoon-Kitchenware| coupon code: SPOONFREE
 - Mamami Health Food https://pgmall.my/Mamami-Health- Food-1| coupon code : MAMAFREE 
-Perma Glass https://pgmall.my/Perma-Glass coupon code: PERMAFREE 
- Altron Mall https://pgmall.my/ALTRON-MALL-1| coupon code : ATRNFREE 
- Butik Bos Official Store https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store | coupon code: BUTIKFREE 
- VV Mall https://pgmall.my/VV-MALL-1| coupon code: VVMALLFREE 
- WJS https:l/pgmall.my/WJS | coupon code: WJSFREE 
- Jazz &Co https://pgmall.my/Jazz & Co-1| coupon code: JAZZCOFREE



Sangatlah rugi kalau korang lepaskan peluang keemasan ni, pelbagai produk boleh korang shopping dengan harga yang berpatutan.

untuk ketahui mengenai PG Mall, korang boleh rujuk socmed dorang kat bawah ni.



#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1 ecommer ceplat form#ecommerceplat form #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #99sale#PGMallSALEbration #digitalfashionweek #Fashionweek #Wowstore


Post a comment

13 Comments

  1. Part yg best bila dapat diskaun 9% pembelian rm50 tu

    ReplyDelete
  2. Byk betul diskauan hebat kat PG Mall. Rugilah tak shopping. Jom kita shopping ..

    ReplyDelete
  3. Free shipping woww. Ok nak usha kat pgmall 😍

    ReplyDelete
  4. Dok aim nak beli emas kat sini hehehe. X mcm e commerce lain

    ReplyDelete
  5. fareez belanja cik nor pliss..hihi

    ReplyDelete
  6. Bestnya...bila pgmall buat deals

    ReplyDelete
  7. Mau tak ayok shopping sini. Banyak diskaun

    ReplyDelete
  8. Uish.. best².. dapat diskaun, dapat penghantaran percuma, dapat cashback lagi.. cayalah!!!

    ReplyDelete