Himalaya Men dan Joint Wellness Mantapkan Testosterone, Hindari Kesakitan Sendi

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Aku jenis yang suka buat aktiviti luar dan seorang yang hyperactive, perkara ni memang diakui oleh kawan².


Baru² ni ada buat aktiviti jungle trekking dan panjat Bukit, kebiasaan tiada masalah semuanya baik2 saja.

Tapi......katika waktu itu sendi lutut mula rasa inflammation (sensasi berapi), fuhhh aku dah rasa semacam dah...yelah sebab tak pernah jadi sebelum ni.


Aku cerita kat member² yang suka buat aktiviti sama pasal masalah aku, dan waktu yg sama aku tanya dan korek rahsia dorang tips untuk hindari masalah sakit sendi.

Himalaya Joint Wellness



Dia sarankan aku untuk amalkan produk makanan tambahan dari Himalaya Wellness: Joint Wellness.

Produk ini berfungsi untuk mengelakkan sendi mengalami kerosakan, mengurangkan sakit arthritis dan tingkatkan fungsi sendi, juga hindari kesakitan sendi. Cuma perlu makan 1-2 tablet sehari.





Alhamdulillah selepas 2 minggu aku amalkan produk ni perubahan dia memang ketara, sakit sendi lepas buat activity lasak langsung tiada, workout kat gym pun rasa selesa tanpa masalah sakit sendi.



Panjat² pun xde hal


Sebagai Lelaki aktiviti lasak dan bersukan memang tak asing lagi bagus untuk kesihatan dan stamina tapi kesihatan seksual lelaki janganlah pula dilupakan.


Jika bangun pagi² dah mula kurang alami "morning wood" haaa korang harus mula risau.


Untuk meningkatkan tahap Testosterone dalam badan seseorang lelaki itu, bab pemakanan memang wajib tahu, "know what u eat".


Dengan Himalaya Men Wellness, hanya 1-2 tablet sehari ianya boleh membantu meningkatkan tahap Testosterone dalam badan, memperbaiki tahap ghairah seksual lelaki (aummm), dan meningkatkan prestasi zakar( sesuai untuk yg sudah berumah tangga).


Himalaya Men Wellness



Untuk insan yg belum kahwin macam aku, kebaikan nya ialah ianya meningkatkan stamina aku, lagi² masa workout kat gym...rasa berstamina dan lebih bertenaga.  "Morning wood" aku pun so far Alhamdulillah normal dan aktif (💪💪).


Untuk mendapatkan produk Himalaya yang aku amalkan ni, korang boleh kunjungi mana² cawangan Himalaya xpun kat Watson.

Tapi aku beli kat Himalaya Cawangan Setia City Mall, Shah Alam di Level LG.

Kalau malas boleh je beli atas talian di Shoppee dan Lazada..hahah mudah bukan.

Untuk tahu lebih lanjut berkenaan produk Himalaya boleh lawat lawan sesawang mereka.
















 



Post a comment

0 Comments