" Everything is Ohsem "

Friday, 3 May 2019

Nikmati Juadah Berbuka Berhalwakan Alunan Air Sungai Di BBQ Lamb Kemensah

Assalalammualaikum dan Salam Sejahtera..


Sedar tak sedar lagi beberapa hari je lagi kita dipertemukan dengan Bulan Ramadhan.

Moga kita semua dipanjangkan umur untuk bertemu dengan bulan Ramadhan yang Mulia.

Cakap pasal Bulan Ramadhan, benda yang paling nikmat adalah ketika berbuka puasa.

Hari ni saya dimurahkan rezeki untuk merasa juadah berbuka puasa di BBQ Lamb Kemensah, KL.


Menu masakan mereka memang sedap, tapi yang paling istimewa adalah, korang boleh makan diatas air.

Pertama kali dalam sejarah, nikmati berbuka puasa didalam suasana kampung dgn masakan barbecue serta pada mereka yg mahu berbuka di dalam sungai 6pm~10pm.



Memang seronok, dengan makanan yang sedap sambil dibelai suasana rimba yg damai dan bunyi air sungai yg menenangkan.

Harga makanan mereka memang berpatutan, dan saya sarankan korang order extra, sebab bila makan kat tempat seronok macam ni memang tak puas... serious wei.


Sangat sesuai untuk seisi keluarga, anak² kecil boleh bermain air sambil menikmati juadah.


Bermula 06May~02June 2019 waktu operasi mereka sempena Ramadhan adalah seperti berikut.


4pm~6pm. River Dining. 

6pm~10pm. Berbuka Puasa. 


Kepada yg bukan beragama islam, anda masih boleh lagi river dining 4pm~6pm setiap hari.


Untuk tidak menghampakan keluarga anda, sila buat tempahan seawal yg mungkin. 


Untuk sebarang pertanyaan dan reservations sila wasap.my/60122114100.

FB: BBQ Lamb KL Kemensah

IG: @bbqlambklkemensah


Boleh Search Location

BBQ Lamb KL Kemensah

Belakang Zoo Negara



0 comments:

Post a Comment

Labels

  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)