" Everything is Ohsem "

Tuesday, 2 August 2011

2nd Days Berfasting

Assalamualaikum...

Hari ini hari kedua berpuase di alam pekerjaan..cewah..hehehehhehe
hari ni gak Boss dah tukar ganti ngn boss baru...kos boss lame pergi cuti belajar kat Australia gitu tapi lambat lagi..heheheheh...pergh! besh nye lah....sambil blaja g melancong

rase di hati agak gusar disitu kerana boss yang lame tersangat lah sporting dan seronok...melihat kan raut wajah dan rupa paras boss yang baru...hati makin bertambah gundah gulana...kerana boss yang baru ini kedengaran agak garang lah...

Tapi tadi Kak yati partner aku kat sini cakap yang boss baru ni agak ok lah...tapi die nye pe-el laen siket dari boos lame...wah..wah..wah...lagi lah wat aklu neves.....

so aku tunggu je lah sok macam mane ye...apakah?bagaimanakah?dan Mengapakah?

Menu yang ingin di cuba hari ini!




Fareez Van Fillers di Waktu Boss Xde...hehehehehhe

3 comments:

Lelaki Ini said...

nasi ambeng pn feberet gua beb! layannnnn~~

Unknown said...

peh! sodap nih.. salam ramadhan bro!

Unknown said...

teringin pulak nak makan nasi ambang...huhu

Post a Comment

Labels

  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)