BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum...kepasda sape je yg datang melwat dan menyinggah dan yg ingin memollow...sila lah komen blog ni dgn ikhlas..heheheheh kompom saye akan komen balek....heheeheh

Post a comment

24 Comments

  1. tenkiu datang singgah kat blog..
    hihi nak dtg kritik jugak bole?
    kalau bole bloglist buat scroll box baru nampak x meleret je. yg lain pun same jugak. Scroll box akan nmpak kn blog kite kemas..
    yg lain sume da superb :)

    jgn mara ye

    ReplyDelete
  2. thanks alot...komen terbaek lah..thanks2

    ReplyDelete
  3. tapi peant dah try scroll box..tapi xjd gak...maybe bile bnyak mase nt try kot...ade tips..heheheh

    ReplyDelete
  4. bahasa dan ejaan kena jaga ya. tulisan kasi besar skit. senang nak baca. pemollowers, pelik pulak bunyinya. kalau boleh tukar dengan bahasa senang nak faham ok.

    http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  5. dah ok.. tapi kaler bagi kalerful sikit mungkin lebih cun.. :)

    jom ramai-ramai kritik blog aku

    ReplyDelete
  6. aii!
    dtg komen nih..heee..bes..ringan jek..kiki..abg ben soh komen yg ko2..tapi x de ape x ok... yg boleh di komen..heeee =)





    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. ade double header di situ..klo buang header yg lame ok =) then lagu 2

    patot pasang lagu yg ade widget play pouse n stop..=)

    http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  8. tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  9. dekat archive tu kan font die halus sangat and tak kontra, macam susah la nak cari entry yang lepas2 even wa pakai spek. hahaa. happy blogging :)

    ReplyDelete
  10. awak...
    saya kritik ye..teheee..
    font awak kecik sangat la...
    ce besar kit...heee...
    salam kenal ye...
    =)

    http://lebazbee.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  11. Hye SCC datang sini :)
    Wow blog pink kite sukaa!!
    Gud sbb entri bnyak info ;)
    Cuba try design new header okay tak? selaraskan dgn colour blog?

    *sekadar pendapat taw xmo touching2 yerr .. tenkiu ~

    ReplyDelete
  12. kritik je kan tak bole puji kan?

    kat sidebar tu sume panjang2 kan.letak je la sampai 5 je senarai.ok.p2 kan takya letak lagu la.tulisan better besar sikit ok.header kasi improve

    mekasih kritik blog saya :)

    ReplyDelete
  13. blog archive buat scroll ek . :)

    http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  14. tak perlu lagu sebab orang akan buka tab byk2.. jadi bising..guna bahasa melayu yg betul dr segi ejaan. yg lain semua ok..

    ReplyDelete
  15. apa kata lagu tu buat yang ada button pause..nanti kalau blogger dtg, and diorang tgh dgr lagu sndiri, dorg boleh offkan :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  16. Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  17. hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..tulisan kecik sgt la..pastu nak wat scroll ke?cf baru buat..hehe..meh la dtg kalau nak blaja..ekekeek..follow sekali..

    http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  18. Besarkan tulisan. Buang lagu. Letak scrollbar pada yg panjang2 tu k. =D


    Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  19. hai sy tumpang kritik^^
    blog yg tenang,soft pink tp bole x besarkan tulisan ruangan komen,sy rabun jauh,sy suke bace komen org..tats all..i follow u=)

    http://pencontengruang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  20. hai..blh nak ajar..meh add ym sy dilamin03@yahoo.com.dan bg ym awk k kat blog sy

    ReplyDelete
  21. haa..kan cantek dan kemas..hehe...

    ReplyDelete
  22. hyee...nk dtg kritik ni...
    ermm...entrie ok!!!
    then lgu kdg2 ade readers yg xske dgr lgu..so bwt la yg bleh stopkn lgu 2..2 je la kot...

    meh kritik kte blik...
    http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html...sory kalo ade terksr bhase...

    ReplyDelete
  23. nice,..Like! ziey follow yah =)

    ReplyDelete